Contact

CENTRUL DE RESURSE ȘI REFERINȚĂ ÎN AUTISM MICUL PRINȚ - Asociația AUTISM Europa

Ne puteți contacta la:

Bd. Independenței nr. 79, Bistrița

Puteți de asemenea utiliza formularul de contact de mai jos:

Implică-te AZI!
Vino să evoluăm împreună și ajută-ne să schimbăm percepția societății asupra neurodiversității. În schimb, vei descoperi un univers special, de o sinceritate și o naturalețe absolute, talente ieșite din comun și o percepție unică asupra vieții.

Contact

Sprijiniți activitatea Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ Bistrița

Există multe modalități de a te implica în comunitatea autismului. Fie că este vorba de sprijinirea unei inițiative cruciale, de participarea la un eveniment, de a deveni membru  sau de a face o donație, Asociația AUTISM Europa este legătura ta pentru a face diferența.

Vreau să donez:

10 motive pentru a direcționa 3.5% din impozitul pe venit către Micul Prinț.

1. Pentru că 70 % din copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist și alte tulburări de neuro dezvoltare din Bistrița – Năsăud și județele învecinate beneficiază de servicii de terapie și sociale în cadrul Centrului Micul Prinț, în timp ce alte câteva zeci sunt permanent pe lista de așteptare din lipsă de fonduri. Acești copii pierd timp prețios și șansă la o viață normală pentru că nu au acces la terapie de recuperare specializată.
2.Pentru că nu există nici un alt centru în Bistrița care să ofere terapii de grup pentru tinerii și adulții cu tulburări din spectrul autist care după terminarea școlii nu au abilități de viață independentă și muncă. Iar Centrul Micul Prinț a început să dezvolte aceste servicii, oferind șanse reale tinerilor și adulților cu dizabilități pe care altfel nu îi veți vedea niciodată în comunitate. Soarta lor este să ajungă închiși pe viață în instituții unde nu doar că ar fi izolați pentru totdeauna dar și complet pierduți, etichetați ca irecuperabili.
3.Pentru că zeci de familii greu încercate sunt implicate în funcționarea și dezvoltarea centrului de autism și pentru ei serviciile conexe actului medical oferite aici sunt esențiale. La fel de esențiale ca tratamentul medicamentos. Doar că nedecontate de stat.
4.Pentru că Centrul MICUL PRINȚ facă treaba statului cu fonduri infinit mai mici obținute exclusiv din sponsorizări și donații. Am creat servicii, am schimbat legi și luptăm în continuare împotriva discriminării pe criterii medicale.
5.Pentru că terapeuții centrului sunt supraspecializați în autism, sunt aleși cu grijă, formați și supervizați.
6.Pentru că oamenii care obțin zi de zi progrese cu beneficiarii centrului își fac meseria cu pasiune, dăruire și dragoste.
7.Pentru că familiile copiilor diagnosticați cu autism au parte aici, gratuit, de psihodiagnostic, consiliere, suport și cursuri de formare specializate.
8.Pentru că este singurul centru care abordează familia copilului și adultului cu dizabilități integral și oferă toate tipurile de suport 24/24, inclusiv pentru cazurile sociale.
9.Pentru că este singurul centru care a creat o rețea școlară, cu accent pe formarea cadrelor didactice din învățământul de masă, astfel încât fiecare copil să fie integrat cu însoțitori școlari specializați și formați.
10.Pentru că Micul Prinț e o mare familie care are nevoie de tine și din care poți face parte și tu, schimbând în bine viitorul copiilor diagnosticați cu autism.

Cum să te implici, modalități de donare :

DIRECȚIONÂND 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Puteți sprijini activitatea Centrului de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț“ Bistrița prin descărcarea și completarea formularului 200 (pentru persoane juridice) sau 230 (pentru persoane fizice).

DIRECȚIONÂND 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Încheiaţi un contract de sponsorizare cu o asociatie şi vă deduceţi 20% din impozitul pe profit datorat statului, în limita a 3% din cifra de afaceri a companiei. (art. 25 alin. 4, lit. i din Legea 227/2015 )

SPONSORIZARE ÎN
PRODUSE

În cazul unei sponsorizări constând în bunuri materiale, acestea vor fi evaluate, prin actul juridic încheiat, la valoarea lor reală în momentul predării către beneficiar.

Fii la curent cu toate lucrurile grozave pe care le facem