Dragii noştri,

2019 a fost un an extrem de dificil pentru Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa. Haosul de la începutul anului, lipsa de resurse și cererea extrem de mare de servicii au fost la un pas de a produce colapsul Centrului de care depind în mod direct azi peste 100 de familiii din Transilvania și alți mii de beneficiari ai informărilor, produselor terapeutice, activitățiilor de lobby și studiilor derulate în cadrul Asociației noastre.3,5% pentru Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț

În lipsa oricărei forme de sprijin de la Statul Român, am reușit să supraviețuim exclusiv datorită suportului și implicării dumneavoastră.

Asociația Autism Europa este furnizor de servicii sociale acreditat și are un serviciu social licentiat, respectiv Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț. Cu toate astea, Statul nu sprijină recuperarea și integrarea copiilor cu autism și consilierea familiilor acestora.

Așa că sprijinul firmelor, al prietenilor, al donatorilor individuali care au trimis donații sau SMS cu cuvântul TERAPIE la 8844 și ai celor care ne  ajută completând formularul 230 face în mod radical diferența între a exista sau nu în continuare ca ONG.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și ne-ați ajutat să realizăm lucruri uimitoare pe care le vom prezenta pe larg în raportul de activitate pe 2019 pe care îl vom face public în curând. Până la finalizarea acestuia, vă mulțumim și vă rugăm să continuați să ne susțineți completând și depunând acest formular. Termenul este de 15 martie, deci suntem contracronometru. Ca de obicei 🙂

230_OPANAF_ASOCIATIE AUTISM EUROPA

 

Echipa Micul Prinț